Robne marke:

„lučki radnici koji zarađuju svoj kruh u svijetu luka i dokova“, njemački je brend i životni stil za sve one koji cijene udobnost, kvalitetu i vrhunske materijale. Nalazi se na ljestvici među četiri najprodavanija brenda muških cipela.


nezaobilazan brend za male i velike modne kupce koji prate najnovije modne trendove bez kompromisa prema udobnosti i kvaliteti.


Tvrtka
Obuća Pegada nastala je 1989. godine u gradu Dois Irmãos. Kroz svoju povijest tvrtka se postavila kao lider u malom segmentu u Latinskoj Americi i danas je prisutna na više od 10 000 prodajnih mjesta.
Osim konsolidacije na nacionalnom tržištu, 'Osvajački brend' izvozi i u više od 60 zemalja s uredima u Europi, Sjedinjenim Državama i Kanadi. Prisutan je i na različitim tržištima u Latinskoj Americi i na Bliskom Istoku.
S brazilskim proizvodnim jedinicama u Rio Grande do Sul i Bahia, Pegada se ističe po tome što je razvila udobne tehnologije koje su mjerilo, i po tome što je uvijek u kontaktu s najvećim svjetskim trendovima u modi i tehnologiji, te unošenjem više inovacija sa svakom kolekcijom.

O NAMA
Prije nego što pogledate naprijed, morate pogledati iznutra. Jer, za osvajanje svijeta prvo morate osvojiti sebe.
A, da biste prošli dalje, morate uvijek biti spremni. Gurati se jače! To je Pegadina svrha: Biti na svojoj strani u bilo čemu što radiš.
Pružajući udobnost i kvalitetu, To vam daje samopouzdanje da nastavite dalje, Donosi vam stil, kako bi vam dao samopouzdanje za svako postignuće,
Računajte na Pegadu.
Računajte na marku postignuća.

PROIZVOD
Svi Pegada modeli proizvedeni su od vrhunskih materijala. Da bi ih proizvela, tvrtka računa na specijaliziranu radnu snagu i najnovije i najmodernije strojeve.
Linija proizvoda je široka i raznolika, udovoljava muškim, ženstvenim i dječjim potrebama tržišta, od modela u rasponu od čizama do cipela, tenisica do štikli i mokasina.
Ulaganje u udobne tehnologije je ono što čini Pegadu drugačijom. Tehnologije Levitech i Amortech koje je razvila tvrtka, pružaju lakoću i apsorpciju udara.
Ljudi se osjećaju sigurno i samouvjereno, kada nose cipele Pegada, zato što znaju da koriste moderan proizvod koji istovremeno pruža udobnost i stil.

Sva Pegadina obuća ima neku vrstu amortizacije u peti.
Bio to zračni jastuk ili silikonski poduložak, koji apsorbira udarace, te čini obuću izuzetno ugodnom i komfornom za hodanje.
Povijest Piccadilly-a vraća nas u 1955-u godinu, gdje je Almiro Grings započeo proizvodnju obuće i to samo 5 pari dnevno. Danas je ta brojka puno veća, pošto se dnevno napravi oko 50 000 pari obuće, a na godišnjoj razini je to preko 10 000 000. Piccadilly je zapadnoj strani globusa, vodeći brend ženske obuće kako u Brazilu, tako i u svijetu. Možete ga naći u preko 23 000 prodajnih mjesta u više od 100 zemalja svijeta. Klub Kalifornija d.o.o. ekskluzivni je distributer za obuću Piccadilly za područje jugoistočne Europe ( Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora, Mađarska, Kosovo, Makedonija, Rumunjska, Bugarska, Bosna i Hercegovina).

Stjuardese, poslovne žene, žene koje su stalno u pokretu ili žene koje cijeli dan stoje, odabrale su Piccadilly.

Spoj udobnosti, mode i najnovijih tehnologija osvojio je cijeli svijet.

Piccadilly Maxi Therapy nova je generacija udobnosti koja pomaže boljoj cirkulaciji krvi, potiče rad metabolizma, uklanja toksine iz tijela i sprečava oticanje nogu. Anatomski uložak od lateksa apsorbira 51% vlage u samo pola sata, a u sebi sadrži i antimikrobna svojstva koja sprečavaju neugodne mirise.

Mekani jastučići iznad pete koji čine sami rub cipele, sprečavaju bilo kakvo žuljanje ili osjećaj nelagode, koji se može javiti ako u cipelama provedete nekoliko sati.Također moramo napomenuti, da od sada možete zaboraviti izuvanje cipela na aerodromima pošto su neki Piccadilly proizvodi napravljeni ALARM FREE tehnologijom, što znači da u njima nema metala koji bi se mogli detektirati prolaskom kroz senzore, pa tako možete uštedjeti i nešto vremena, pogotovo ako ste u žurbi.Udobnost je ono što svaka žena prvo traži kod cipele. Ali što ako žene imaju problema s kostima koje se nazivaju čukljevi? I što su uopće čukljevi? Čukljevi se stvaraju na zglobu, kod početka nožnog palca. To je najčešća koštana deformacija u području stopala, a smatra se da je najčešći oblik takve deformacije nošenje preuske i neudobne obuće, te obuće s petom. Piccadilly se pobrinuo za to sa specijalnim rastezljivim jastučićima koji se formiraju po kostima odnosno čukljevima, te tako pomažu pri hodanju i svakodnevnim kretnjama umanjujući ili skroz sprečavajući bolove.Importirani latex amortizer absorbira udarce i omogućuje lakše hodanje u visokim petama, poboljšava raspodjelu težine duž cijelog stopala, te smanjuje bol koja se može javljati kod nošenja visokih peta.Moderni i ultra otporni materijal čuva petu kako bi ostala netaknuta u svakom trenutku, izbjegava ogrebotine i blijeđenje boje.Tkanina visoke tehnologije, s antibakterijskim svojstvima, uvijek zagrijava vaše noge, bez obzira na temperaturu vani.Uz sve ove prednosti Piccadilly cipela, možda je i najvažnija ona ekološka, a to je da niti jedna životinja nije ubijena kako bi se cipele proizvele, a svi ostatci cipela mogu biti ponovno prerađeni i upotrijebljeni. Piccadilly se također može pohvaliti SATRA certifikatom, a da vam olakšamo reći ćemo da je SATRA najveće tehnološko sjedište na svijetu, gdje su znanstvenici, tehničari i inženjeri provodili napredne studije i testove na kvaliteti i performansama novih proizvoda. SATRA certifikat stavlja Piccadilly ispred konkurencije kada je u pitanju kvaliteta i udobnost, a niti jedan drugi atribut nije važniji od toga.


Popis Piccadilly prodajnih mjesta