Povijest Piccadilly-a vraća nas u 1955-u godinu, gdje je Almiro Grings započeo proizvodnju obuće i to samo 5 pari dnevno. Danas je ta brojka puno veća, pošto se dnevno napravi oko 50 000 pari obuće, a na godišnjoj razini je to preko 10 000 000. Piccadilly je zapadnoj strani globusa, vodeći brend ženske obuće kako u Brazilu, tako i u svijetu. Možete ga naći u preko 23 000 prodajnih mjesta u više od 100 zemalja svijeta. Klub Kalifornija d.o.o. ekskluzivni je distributer za obuću Piccadilly za područje jugoistočne Europe ( Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora, Mađarska, Kosovo, Makedonija, Rumunjska, Bugarska, Bosna i Hercegovina).

Stjuardese, poslovne žene, žene koje su stalno u pokretu ili žene koje cijeli dan stoje, odabrale su Piccadilly.

Spoj udobnosti, mode i najnovijih tehnologija osvojio je cijeli svijet.

Piccadilly Maxi Therapy nova je generacija udobnosti koja pomaže boljoj cirkulaciji krvi, potiče rad metabolizma, uklanja toksine iz tijela i sprečava oticanje nogu. Anatomski uložak od lateksa apsorbira 51% vlage u samo pola sata, a u sebi sadrži i antimikrobna svojstva koja sprečavaju neugodne mirise.

Mekani jastučići iznad pete koji čine sami rub cipele, sprečavaju bilo kakvo žuljanje ili osjećaj nelagode, koji se može javiti ako u cipelama provedete nekoliko sati.Također moramo napomenuti, da od sada možete zaboraviti izuvanje cipela na aerodromima pošto su neki Piccadilly proizvodi napravljeni ALARM FREE tehnologijom, što znači da u njima nema metala koji bi se mogli detektirati prolaskom kroz senzore, pa tako možete uštedjeti i nešto vremena, pogotovo ako ste u žurbi.Udobnost je ono što svaka žena prvo traži kod cipele. Ali što ako žene imaju problema s kostima koje se nazivaju čukljevi? I što su uopće čukljevi? Čukljevi se stvaraju na zglobu, kod početka nožnog palca. To je najčešća koštana deformacija u području stopala, a smatra se da je najčešći oblik takve deformacije nošenje preuske i neudobne obuće, te obuće s petom. Piccadilly se pobrinuo za to sa specijalnim rastezljivim jastučićima koji se formiraju po kostima odnosno čukljevima, te tako pomažu pri hodanju i svakodnevnim kretnjama umanjujući ili skroz sprečavajući bolove.Importirani latex amortizer absorbira udarce i omogućuje lakše hodanje u visokim petama, poboljšava raspodjelu težine duž cijelog stopala, te smanjuje bol koja se može javljati kod nošenja visokih peta.Moderni i ultra otporni materijal čuva petu kako bi ostala netaknuta u svakom trenutku, izbjegava ogrebotine i blijeđenje boje.Tkanina visoke tehnologije, s antibakterijskim svojstvima, uvijek zagrijava vaše noge, bez obzira na temperaturu vani.Uz sve ove prednosti Piccadilly cipela, možda je i najvažnija ona ekološka, a to je da niti jedna životinja nije ubijena kako bi se cipele proizvele, a svi ostatci cipela mogu biti ponovno prerađeni i upotrijebljeni. Piccadilly se također može pohvaliti SATRA certifikatom, a da vam olakšamo reći ćemo da je SATRA najveće tehnološko sjedište na svijetu, gdje su znanstvenici, tehničari i inženjeri provodili napredne studije i testove na kvaliteti i performansama novih proizvoda. SATRA certifikat stavlja Piccadilly ispred konkurencije kada je u pitanju kvaliteta i udobnost, a niti jedan drugi atribut nije važniji od toga.Popis Piccadilly prodajnih mjestaNEWSLETTER

Želim primati newsletter
Primajte obavijesti o našim akcijama
Informacije
Uvjeti korištenja
Uvjeti kupnje
Izjava o privatnosti
Showroom
Horvaćanska cesta 31e,
10000 Zagreb
Telefon : +385 1 368 0690
E-mail : klubkali@inet.hr
Pronađite nas
Facebook
Youtube

© 2016 sva prava pridržana Klub Kalifornija d.o.o. Izradio: Largitas d.o.o.

Vrh